Tudatosan a föld körül #2:
Az álom valóra válik

2021. Februar 5.

A mai kor emberének rengeteg lehetősége van kézbe venni az életét, és úgy alakítani azt, ahogy az Szíve vágya. Az emberiség kezd tudatosabbá válni, és felébredni, valamint nyitottá válni egy magasabb intelligenciára, amihez ha kapcsolódik, jól tudja, hogy képes gondolataival, érzéseivel pozitív megtapasztalásokat létre hozni élete bármely területén. Azok az emberek akik kialakítottak egy HARMONIKUS, BOLDOG életet, illetve élik vágyaikat, nem a vak szerencséjüknek tudhatják be eredményeiket. Ők azok, akik mertek NAGYOT ÁLMODNI, és ELKÖTELEZŐDTEK amellett, hogy elérjek azt, amire vágynak. A legfontosabb lépést akkor tették meg, amikor eldöntötték, hogy változtatni szeretnének. Belső és külső átalakuláson kellett keresztül menjenek ahhoz, hogy el tudjanak indulni az úton és célba érjenek.

„A boldogság titka, ha azt tesszük, amit szeretünk, és megtanuljuk szeretni azt, amit meg kell tennünk, hogy azt elérjük.”

Miért ne mernénk nagyot álmodni? Merjük elhinni, hogy minden, amire vágyunk az a valóságunk lehet! És látogassunk el újra és újra szívünkön keresztül a jövőnkbe. Minden gondolat, érzés, amit a jelen és a jövő valósága között tapasztalunk, eljuttattnak a célba. Minél jobban életben tartjuk szeretetünkkel a reményteljes jövőnket, annál inkább születik meg új valóságunk.

„Minden egyes nap beleszeretek vágyaimba, míg meg nem tapasztalhatom azt.” (M.E)

Elindul egy belső változás, és elkezd készülni bennünk, – ezzel együtt kívül is – a hely arra, hogy be tudjuk hívni vágyainkat az életünkbe. El kell készüljön az a minőség a lelkünkben, ami a vágyunkkal egyenértékű, és sok berögzött mintát kell, hogy rendbe tegyünk magunkban ahhoz, hogy el tudjuk ültetni szívünkbe álmaink magját.

„Álmainkhoz csak is önmagunkon át vezet az út”

Amikor felfedjük magunk előtt a valódi érzéseinket, álmainkat, abban a pillanatban dől el az, hogy vállaljuk e azt, és merjük e megélni, vagy maradunk a hamisban, és elszenvedjük a következményeit. Ha az IGAZAT, SZÍVÜNK HANGJÁT, a SAJÁT IGAZSÁGUNKAT választjuk, csak az tud jól működni. Ez az egyetlen biztos út, ami megadja a kellő erőt ahhoz, hogy végig menjünk az úton önmagunkon keresztül álmaink felé.

Pinterest

„Köszönöm, hogy egy egzotikus szigeten a lélektársammal együtt tölthetek el csodálatos pillanatokat” (részlet – Edina Teremtésnaplója manifesztálás 2019 január)

Két lélek egyezséget köt az égben, hogy egy napon találkoznak. Az egymáshoz vezető úton mindketten tapasztalnak, fejlődnek, hogy egy napon be tudják egymást fogadni, és a lelkük eggyé tudjon válni. Mindkettő nagyon jól tudja, hogy eljön az idő, amikor felismerik egymást. És azt is, hogy meg kell tenni néhány lépést, tizet, százat, ezret – de vajon még hányat? – a beteljesüléshez. Aki egy olyan minőségű kapcsolódásra vágyik (vagy akinek meg kell hogy tapasztalnia), ami az égben Istennel együtt köttetett, az jól tudja, hogy célba érjen, nem külsőségekhez és elváráshoz kötött, hanem sokkal inkább MINŐSÉGHEZ. Ahhoz a minőséghez, amivé a lélek válni szeretne. Képes kitartani emellett, lelki viharokon át, és a forgószél kellős közepén is, mert tudja és érzi, hogy mi az, ami SZÍVÉBŐL VALÓ, és az IGAZ megkeresi majd.

Csak pár lépés a Mennyország. Panama, Sun Blas szigetek, 2019. október

A két lélek eljut az ÖNÁTADÁSBA, amikor már megszűnik a görcsösen akarás, és megszületik bennük a BIZALOM az anyagba öntődéshez. Megmutatja magát az a minőség, amivé a lelkük válni szeretne ahhoz, hogy kapcsolódni tudjanak egymáshoz és az Istenihez. Elindulnak a MEGENGEDÉS útján, pontosabban onnan, ahonnan a Forrás ered, ahol a tapasztalás egy magasabb aspektusát élik. Egységben a SZÍV TERÉBŐL ered minden megnyilvánulás, nincs játszma. Egyesültek az Istenivel, azzal a részükkel, ami képes áttranszformálni minden olyat, ami nem engedte kapcsolódásukat a legmagasabb Isteni síkon. Összetalálkoznak, felismerik egymást, és érzik, hogy ezer éves kapcsolódás az övék, és egy LÉLEKCSALÁDBÓL erednek. Bölcsen tudják, hogy a földi feladatuk az, hogy Földi síkra lehozzák mindazt, amit bevállaltak Isten előtt. Most már készen állnak, arra hogy a TISZTA SZERETET nyilvánulhasson meg önmagukban, kapcsolódásukban és világukban. Ez az ÚJRAINDÍTÁS új kapukat sző valódi IGAZ ÁLMAIK beteljesítése felé. Amint ez megtörténik, máris abban az áramlatban találják magukat, amiben együtt képesek nagy transzformációkra, ami SZERETETTEL szőtt, amiben KÖZÖS A CÉL, EGYSÉG van és FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁS. Átszövik álmaikat, teljes MEGENGEDÉS van, mígnem EGY ÁLOM VALÓRA VÁLIK…

Létezik a földi paradicsom: Panama várostól nem messze a San Blas-szigetek, vagy más néven Guna Yala, 365 apró kis szigetből álló, Panamához tartozó autonóm terület a Karib-tengeren
A szigetcsoport a Karib-térség utolsó fennmaradt törzsének, a kuna indiánoknak az élőhelye – akik megőrizték kultúrájukat
San Blas – szigeteinek többsége mindössze pár száz négyzetméter és jószerint lakatlan
A helyiek fantasztikusan finom étkezést biztosítanak, mely csirke, vagy frissen fogott hal és friss gyümölcsök
Itt könnyű volt megfeledkezni a világról. A civilizációtól való távollét képes elvarázsolni velünk együtt az egész szigetcsoportot. A szigeteket általában 5 perc alatt be lehet járni, és a pár szigetlakón és rajtunk kívül szinte senki nem tartózkodik ott. Elképesztően felszabadító érzéssel tud eltölteni az, hogy megszűnik minden külső információ beáramlás, se telefon se internet. Semmit sem tudni a külvilágról és teljes egészében csak hagyni, hogy az Édenkert elvarázsoljon, és jelen lenni minden pillanatban.
Edina kilép Teremtésnaplójából a valóságba – Panama, Sun Blas szigetek, 2019. október
Amikor tudatosul bennünk, hogy az álmunk már a valóságunk része, akkor már nem döbbenünk meg, hanem egy természetes, jól ismert állapot. Hiszen mi teremtettük meg az érzelmeinkkel. Az az Énünk, akik akkor vagyunk, amikor már az álmainkat éljük, már jóval azelőtt megszületett bennünk, mint anyagba öntődött volna. Ez a titka a TEREMTÉSNEK, látnunk kell, át kell érezzük azt az Énünket, akik akkor vagyunk, az akkori életünkben, amire vágyunk. És KÖSZÖNETET kell mondani érte, még mielőtt megtörtént volna.

Ha felismerjük önmagunkban azt az indíttatást, hogy az ÖRÖM állapota az, amelyben élni szeretnénk, ami Egészséget, Boldogságot, Boldog kapcsolatokat, Vidám történéseket hoz számunkra, akkor el kell hogy engedjük a múltbeli sérelmeinkhez és a negatív érzelmeinkhez való ragaszkodásunkat.

„Álmodd meg, tegyél érte és válj azzá, akivel szívesen élnél egész életedben”

Amikor megérkezünk, a HÁLA legmagasabb Isteni aspektusát élvezhetjük. Valamint egy bizonyosságot afelől ,hogy nem vagyunk egyedül, mert egy magasabb intelligencia gondoskodik rólunk, amivel ha megtanulunk kapcsolódni, CSODÁKAT hozhat az életünkbe.

„Köszönöm hogy itt lehetek… és még csak most vagyok itt igazán” (M.E.)
…Mert vágyták ezt az Életet, mert akartak jönni és tapasztalni, és beteljesíteni mindazt, amit lelkük már előre megbeszélt egymással, ami az égben köttetett…
Németország, Wiesbaden Rajna part, 2019. május

Mindketten nagy-nagy mesterei egymásnak, a tükör élénkebb mint valaha. Elkezdik levedleni magukról mindazt, ami nem Isteni Önmaguk tiszta fénye…

…és még csak most kezdődik az átlényegülés…

(Folyt. köv.)