A ThetaHealing®

A ThetaHealing®

Te teremted saját valóságodat, vagy a körülmények teremtik azt?

„A nevem Vianna, a ThetaHealing® technika alpítója vagyok. 1995-ben spontán gyógyulást éltem át a rákból a Mindenség Megalkotójának segítségén keresztül. Azóta is számtalanszor meggyógyitottam magam a Teremtő segítségével, használva a ThetHealing®-et; amit a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják, és azonnal megváltoztassák azokat. A ThetaHealing® egy elképesztő siker, amely a munka tisztaságán, a tanárok odadásán és a technikát gyakorló emberekben rejlik, és abban, hogy a szeretet terjeszti ezt a technikát a világ számos kultúrájában. Minden egyes tanár és gyakorló egyén beleviszi a saját csodálatos megtapasztalását, de a technika tiszta marad.”

Vianna Stibal

A ThetaHealing® egy energetikai gyógyítási technika, amely a kvantumfizika elvein alapul. Egyesíti a spiritualitást a legmodernebb tudományos kutatásokkal, számos országban már kórházakban is használják, ahogyan több pszichológus is. Lényege, hogy egy meditációs folyamatban elcsendesítjük az elmét, és theta agyhullám állapotban esélyünk nyílik hozzáférni a tudatalattinkban elraktározódott információkhoz, programokhoz, hitrendszerekhez, melyeket felülírva megváltoztathatjuk a problémákhoz vagy az adott betegséghez kapcsolódó érzelmeket és a valóságunkról hitt elképzeléseket, mindezt sejtszinten.

A ThetaHealing® egy önfejlesztő, öngyógyító és önsorsjavító módszer melyet az élet minden területén lehet alkalmazni. Legfőképp azoknak ajánlom, akik készek arra hogy előre lépjenek, és pozitív változásokat hozzanak létre saját és egyúttal környezetük életében.

A ThetaHealing® nekünk dolgozik, kihasználva a természetes agyhullámok erejét, így lehet hozzáférni a tudatalatti elméhez, ahol a korlátozó hiedelmek, érzések blokkolnak az álmaink, céljaink elérésében, és megakadályozzák azt, hogy kiegyensúlyozott életet éljünk. Minden egyes pillanatban a hiedelmeink és érzéseink határozzák meg életünket, melyek közül a támogatók megvalósulnak, a korlátozók pedig akadályokat hoznak létre bennünk. Életünket 5 %-ban a tudatos elme, valamint 95 %-ban a tudatallattink irányítja, ami felel a gyenge teljesítményeinkért az élet bármely területén. A ThetaHealing® technikával képesek vagyunk arra, hogy ezeket támogatóra cseréljük. Az ebben az eljárásban részesülő személy képes azonnali pozitív változást észlelni önmagában és a külvilágban.

Bizonyított tény hogy az Univerzumban minden energia. A gondolataink, mint energiamintázatok alakítanak mindent körülöttünk. Tehát amilyen minőségűek a gondolati energiamintáink, olyan minőségű a teremtett valóságunk. A ThetaHealing® technika által megtanuljuk tudatosan használni a Teremtő Energiát, és ennek eredményeként megjelenik a teljesség az életünkben; valamint hozzásegít a céljaink megvalósításához, lelki-testi egyensúlyunkhoz, és hogy azt a minőségi életet éljük amit mindig is szerettünk volna.

Csak egy döntés a Változás!