Rendkívüli élet

Rendkívüli Élet

„Ha elképzelsz bármit, ha magadban látod,
akkor képes leszel létre hozni álmod.
Valósággá teszed, életet adsz néki,
és ez a tudásod Istentől vett, égi!“

Aranyosi Ervin: Hogyan is működik? – részlet

Talán ezzel az ídézettel tudnám a legjobban körülírni a Rendkívüli Élet programot.

Sokszor érzed azt hogy belefáradtál a dolgokba, a hétköznapokba, és a gondokba? Eleged van a felesleges körökből? Nem jutsz egyről a kettőre?

Az életben vannak olyan dolgok, helyzetek amiket csak Te magad tudsz megoldani, nem vállalhatja át azt senki tőled. Pontosan csakis a Te Erődre és Hitedre van szükség. Te vagy az, aki beteljesítheti Életfeladatát és Álmait.

A Tiszta Szándékból elért Siker életed bármely területén kiteljesedést hozhat számodra. Ezért soha ne add fel álmaidat, melyek a jó célt szolgálják, és amikkel magad fejlődése mellett másoknak is nagy tamogatást nyújthatsz.

Kezd el megtervezni a következő egy évet, valamint amit az életedben látni szeretnél a Rendkívüli Élet programmal!

A program tartalmazza:

  • 5 meditácó
  • megerősítések hanganyag
  • 11 motivációs videó előadás
  • teremtés napló 13 kidolgozandó témával
  • vision board
  • munkafüzet

A Rendkívüli Élet abból a szándékból jött létre, hogy segítselek téged elindítani azon az úton, hogyan érd el azt, amire mindig is vágytál. Milyen belső Változásra, Nézőpontváltásra van szükséged ahhoz, hogy mindez megvalósuljon.

A Rendkívüli Életedet Te magad fogod megalkotni saját igazságod szerint a VISION BOARD, a TEREMTÉS NAPLÓD és a MUNKAFÜZET segítségével.

Ki fogod dolgozni lépésről lépésre azt, hogy mit kell tenned azért, hogy Célod létrejöjjön belső munkádban és tetteidben. Meg fog születni benned pontosan minden amire vágysz, minden apró részletével, így könnyebb lesz megteremtened azt.

Sokan vágynak mindenre, de mégsem tudják valóban hogy mire. A Rendkívüli Élet programmal ráébredhetsz arra, hogy Te ki vagy, Te mit akarsz, valamint tisztába jössz azzal, hogy milyen tényezők fontosak ahhoz, hogy felépítsd célod útját és hogyan érj oda el.

A TEREMTÉS NAPLÓ témái és a hozzá kapcsolódó MEDITÁCIÓK segítenek téged ebben a folyamatban. Valamint a MOTIVÁCIÓS VIDEÓ ELŐADÁSOKKAL könnyebbem ráébredhetsz olyan szemléletmódokra, amik segítenek téged megalkotni a Rendkívüli Élet projektedet.

A MEDITÁCIÓK Theta agyhullámban feloldják azokat a félelmeket, gátló blokkokat, amik nem engedik vágyad megvalósulását. Minden egyes meditációban azok a fő problémák lesznek megdolgozva, amik létfontosságúak ahhoz, hogy elérd, amit akarsz. Valamint hozzászolgál ahhoz, hogy el tudj csendesedni és a belső világodra figyelni, ezzel ki tudd zárni a külvilág befolyásoló tényezőit. Hogy Egyensúlyban, Egységben légy Önmagaddal, a Vágyaiddal, és tisztábban láss, egy Magasabb Tudatosságból. Válaszokat kaphatsz sok mindenre, tisztábban fogod látni a mostani helyzetedet, és azt, amit szeretnél a jövődben megtapasztalni. Képes leszel egy felemelkedett állapotból és a Szív teréből elindítani a változást, amire vágysz.

A MUNKAFÜZETBEN kidolgozásra váró kérdések, olyan Irányadó elveket adhatnak, amelyeknek segítségével tudni fogod Célod megvalósításának lépéseit, és segít megtartani a Fókuszt.

A POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEK segítenek abban, hogy minél hamarabb a legjobb úton-módon történjenek olyan változások életedben, amire vágysz. Ha szeretnéd ezt megtapasztalni, akkor Pozitív mintákkal kell átformálnod a gondolkodásodat és a beszédedet. A MEGERŐSÍTÉSEK hanganyag ehhez ad neked inspirációt.

A VISION BOARD-dal pedig összeállíthatod egyedi Motivációs Montázsod, ami könnyen és átláthatóan összefoglalja, hogy mit szeretnél elérni. Amit  használhatsz Tervezésre, Önmotivációra, Céljaid feltérképezésére, ami attól hatékony, hogy az elme gyorsabban dolgozza fel a látott képeket, mint az olvasott szöveget.

Mi a Vizualizálás?

A Vizualizálás egy mentális folyamat, amikor egy kívánságot vagy célt olyan intenzíven képzelünk el, hogy olyan érzés, mintha már abban élnénk. Világszerte számos sikersztori számol be arról, hogy mindez eredményes, valamint tudományosan bizonyított tény. A célja az, hogy úgy programozza a tudatalattit, hogy olyan gondolatok, érzelmek keletkezzenek, amelyek támogatók vágyad érdekében, ahelyett hogy elvesztenéd bizalmadat, ezáltal könnyedén és örömtelin tudod elérni a kívánt eredményt.

Ha minden nap nézegeted, átéled vágyaidat, akkor automatikusan eltávolítod az elmédben visszatérő negatív gondolatokat és pozitívra cseréled őket.

Csak egyszerűn csatold oda a VISION BOARD-hoz a Vágyálom képeidet, amik különlegesek számodra, és tükrözik a vágyaidat, nyomtasd ki és engedd hogy életre keljen szemed előtt. Amint meglátod, és átéled azt az Énedet aki akkor vagy, az akkori életedben, átérzed és olyanná válik új valóságod, ami elképesztő tempóban fog elindulni.

Valósítsd meg és meséld el másoknak is Sikersztoridat, hadd kapjanak ők is bátorságot. Közösen egy szándék mentén teremtünk jobb világot…

freEMind
do less
with more
focus

Regisztrálj és kezdd el ingyenesen még ma!